СУПЕР ЕКШЪН: Плъзна ВИДЕО как Пеевски набива канчето на Денков, а цялото ППДБ не смее да му се опълчи (ВИДЕО)

ТЕМА

СУПЕР ЕКШЪН: Плъзна ВИДЕО как Пеевски набива канчето на Денков, а цялото ППДБ не смее да му се опълчи (ВИДЕО)

461777
на 21.06.2024
СУПЕР ЕКШЪН: Плъзна ВИДЕО как Пеевски набива канчето на Денков, а цялото ППДБ не смее да му се опълчи (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежки времена като депутат в 50-то Народно събрание предстоят за бившия премиер и настоящ председател на парламентарната група на ППДБ - Николай Денков.

препоръчано

Академикът, който стои зад труда "Разработване на съвършеното блокче сапун", изтегли късата клечка да седи на една ръка разстояние от председателя на групата на ДПС Делян Пеевски.

Между двамата пламна вражда покрай провала на ротационното правителство. Докато ДПС и ГЕРБ крепяха сглобката, Денков припкаше около корпулентния депутат да го брани от миньорите, след което го обяви за "най-голямото зло, случвало се на България".

"Най-голямото зло" вече диша във врата на Денков и се очертава да му стъжни депутатските дни. По време на вчерашните дебати, предшествали избора на Рая Назарян за председател на парламента, Пеевски сериозно наби канчето на доскорошния премиер пред очите на цялата зала.

Съпредседателят на ДПС се подразни от изказването на Денков: "Разбирам, че през цялото време се опитвате да се скриете зад гърба на някой друг. И в момента се опитвате това да правите. И колкото обиди да направите, колкото и да се опитвате да извъртите нещата ясно е, че вие в момента сте тръгнали да си решавате нещо. Не се оправдавайте с нас, защото нямате никакви основания за това".

И макар да не се чува какви реплики Пеевски отправя към Денков, повече от ясно е, че те не са хвалебствени, а точно обратното.

Докато Пеевски го нарежда, Денков не обелва и дума. Няма защитна реакция и сред никой от колегите му от ППДБ. На заден план от втория ред Кирил Петков си придава опулено изражение на сериозно възмутен от поведението на Пеевски, но само възмущението му не се оказа достатъчно да събере смелост, за да защити Денков от яростната словестна тирада на Пеевски.

Вижте още във видеото:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за 4 юли - досадни грешки развалят деня на Раците, Водолеите изправени пред важни решения САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за 4 юли - досадни грешки развалят деня на Раците, Водолеите изправени пред важни решения
ПИК TV x
Проф. Пламен Киров с прогноза специално за ПИК TV: ДПС няма да се разцепи. Нови избори през октомври (ВИДЕО) Проф. Пламен Киров с прогноза специално за ПИК TV: ДПС няма да се разцепи. Нови избори през октомври (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК