СУПЕР ЕКШЪН: Хората на Христо Иванов в ДеБъ се изпокараха - вижте какви псувни си разменят публично (СНИМКИ)

Акценти

СУПЕР ЕКШЪН: Хората на Христо Иванов в ДеБъ се изпокараха - вижте какви псувни си разменят публично (СНИМКИ)

114029
на 28.06.2021
СУПЕР ЕКШЪН: Хората на Христо Иванов в ДеБъ се изпокараха - вижте какви псувни си разменят публично (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хората на Христо Иванов в ДеБъ се изпокараха публично в очевидно изнервените за тях времена преди предсрочните парламентарни избори. В социалните мрежи те си разменят сочни псувни за ужас на поддръжниците им. 

препоръчано

Дясната ръка на Тома Белев и бос на зелените НПО-та, които получават милиони грантове годишно Петко Ковачев се изцепи жестоко преди минути.

"Забавно е, че току-що ми се обади Владислав Панев, комуто платих членски внос за година и половина назад, за да ми обясни, че не съм бил член, и даже не съм могъл да бъда представител на местна органзация. Другарес. През дедовия ми е какво мислите! Особено курвите дабъли!", разкри циничния си език Ковачев.

Кандидатът за депутат от ДеБъ Борислав Сандов, който е и съпредседател на "Зелено движение", веднага го контрира със същите цветисти реплики без срам и свян. 

"Бай Х*й, жегата май ти идва в повече. Вместо да сипеш ругатни и обиди, ще трябва да ти напомня, че не си член на партията от много години насам, при това по собствено желание, с протоколирано волеизявление от Национално събрание", пише Сандов.

Скандалите между стари дружки вдясно явно не стихват и тепърва ще ставаме свидетели на бурни разправии. Очевидно ножът е опрял до кокала, щом уж близки в политиката си размахват цинизми и полови органи. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК