"СУПЕР Е ЗА ГЕРБ". Защо Бойко черпи след войната Пеевски - Доган

Акценти

"СУПЕР Е ЗА ГЕРБ". Защо Бойко черпи след войната Пеевски - Доган

517496
на 12.07.2024
СУПЕР Е ЗА ГЕРБ. Защо Бойко черпи след войната Пеевски - Доган
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Супер е за нас!"

Така високопоставен източник от ГЕРБ коментира неофициално пред ПИК войната в ДПС.

Логиката е следната - ДПС се разпада, на следващите избори ще се върне до стандартните си двайсетина депутати, заемайки четвърто-пето място. Това е добре за ППДБ, които излизат твърдо втори, а Бойко държи да прави само с тях кабинет, посочва нашият източник.

По данни на ПИК Борисов е в приповдигнато настроение след разразилата се фронтална битка Пеевски - Доган. 

"Най-после ще се разтовари от едно бреме - да го опаковат постоянно с Пеевски", твърдят видни гербери.

Електоралният възход на ДПС на последните избори е сбъднал най-големите кошмари на Борисов. Затова той приветства разлома в турската партия, макар формално да поддържа тесни контакти с Пеевски, а някои да ги свързват в общо ООД, което управлява задкулисно държавата.

Бойко сега се чува с всички - и с Делян, и с Доган, и с президента. Изразяват готовност да помага, но си прави своите сметки, коментират от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК ЗА ВОЙНАТА В ДЪРЖАВАТА!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК