СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Изтече чат на ИТН: Руди Гела заплашва депутати от ПП. "Ще имате проблеми, аз предупреждавам само веднъж..."

АВТОРСКИ НОВИНИ

СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Изтече чат на ИТН: Руди Гела заплашва депутати от ПП. "Ще имате проблеми, аз предупреждавам само веднъж..."

283261
на 19.09.2022
СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Изтече чат на ИТН: Руди Гела заплашва депутати от ПП. Ще имате проблеми, аз предупреждавам само веднъж...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нов скандал с одиозния бивш министър на спорта от "промяната", който предаде Слави Трифонов!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Деляна Пешева, водач на листата на “Има такъв народ” в Габрово, се е оплакала на своите, че ренегатът Радостин Василев лъже малограмотни избиратели, научи ПИК от свои източници.

Бившият спортен министър обяснявал, че номер 9 е бюлетината на Слави, криейки истината, че това е номерът на бюлетината на ПП. Радостин Василев е водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово, защото не го искат в родния му град Плевен, където не смее да стъпи, след като оглави групата на отцепниците от “Има такъв народ” на 13 юни.

Деляна Пешева изпратила съобщения в партийния чат на ИТН, в които разказва:

“Нашият бивш колега Руди току-що в Севлиево заплаши 2-я (Богомил, беше депутат) и 3-я (бившата областна) в листата на ПП, че ако си говорят с мен, ще имат проблеми. Смешник! Цитат: “Прекъснете разговорите, че ще имате проблеми! Аз предупреждавам веднъж!”

В съобщенията на Деляна Пешева става дума за Богомил Петков, бивш депутат от “Продължаваме промяната” и за Ралица Манолова, бивш областен управител на Габрово от “Продължаваме промяната”, които са кандидати за народни представители. 

ПИК припомня, че срещу Радостин Василев се води прокурорска проверка в Софийска градска прокуратура заради заплахите му срещу Христинка Иванова, бивш депутат от “Има такъв народ”, която отказа да се отцепи от четата на Слави и да мине на страната на Кирил Петков преди вота на недоверие към правителството.

Запис на разговора между Радостин Василев и Христинка Иванова беше огласен на 13 юни на пресконференция, водена от Тошко Йорданов. Според източници на ПИК в разговора има доста притеснителна част, в която Радостин Василев директно плаши Христинка Иванова, че ще й стъжни живота, но тя е предадена направо на прокурорите.

Срещу бившия спортен министър се водят още две прокурорски проверки - за брутално нахлуване в столичния ресторант “101” с цяла потеря служители на министерството на спорта и заради сигнал за “самоуправство” в офиса на ИТН в Плевен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК