СУПЕР ХИТ! Делян Добрев само това чакаше: Лена да захленчи за Външно. И така я нареди, че Мрежата се тресе от смях за новия й прякор

Акценти

СУПЕР ХИТ! Делян Добрев само това чакаше: Лена да захленчи за Външно. И така я нареди, че Мрежата се тресе от смях за новия й прякор

1655100
на 12.02.2024
СУПЕР ХИТ! Делян Добрев само това чакаше: Лена да захленчи за Външно. И така я нареди, че Мрежата се тресе от смях за новия й прякор
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Лена Бориславова стана кръстница на сглобката*, а Делян Добрев вече е кръстник на Лена!

препоръчано

Не, и дума не може да става депутатът на ГЕРБ да се сродява наистина със Сивия кардинал на ППДБ (пу, пу, да не му е уроки!) - той просто измисли новия прякор на Бориславова.

През седмицата Ленчето заряза за няколко часа настоящата си професия - майчинството, за да се включи в шпиц-командата, която "Продължаваме промяната" прати в телевизионните студиа в отговор на ГЕРБ-ерската инвазия ден по-рано.

Причината за партийните набези по Нова, БНТ и бТВ: завихрилия се в некоалицията спор кой ще ръководи Министерството на външните работи след ротацията - дали да си остане за Мария Габриел и ГЕРБ, или за физикохимика с нулева експертиза във външната дипломация Денков.

Като защитна опорка, че от ГЕРБ нямат никакви основания да задържат Външно, по Нова тв Лена се пробва да уязви Делян Добрев. Тя заяви, че ако съществува документ, в който черно на бяло е записано "ГЕРБ запазва МВнР и след ротацията", то Добрев е щял да го развее в ефир, както извади фактурите за щети за милиони от газовите сделки на "Булгаргаз" по времето на кабинета "Петков".

Отговорът на Добрев не закъсня. Под фейсбук публикация на колегата си от ГЕРБ Александър Ненков, бившият енергиен министър коментира: "... Това си беше хЛенчене в ефир".

И постави началото на новия прякор на Бориславова - хЛенчето, който вече масово се използва и  разпространява из социалната мрежа.

(Забележка: *Ротационното правителство "Денков-Габриел" се сдоби с прозвището "Сглобката", след като миналото лято Лена Бориславова изпрати смс на Деси Атанасова със следния текст "Ще счупим сглобката").

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК