СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов викна Делян Добрев да го отървава от бъбрив репортер (ВИДЕО)

Акценти

СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов викна Делян Добрев да го отървава от бъбрив репортер (ВИДЕО)

274496
на 15.08.2024
СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов викна Делян Добрев да го отървава от бъбрив репортер (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Драмите между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и парламентарния репортер Иван Гергов продължават. 

препоръчано

И днешният брифинг на бившия премиер приключи предсрочно, заради навика на колегата да задава въпросите си преди Борисов да се е изказал. 

Една от днешните горещи теми бе проверката на Европрокуратурата в "Булгартрансгаз", за която се разбра, че е свързана с разширяваването на газохранилището в Чирен. Тъй като темата е и от неговата компетенция, с Борисов пред медиите излезе и председателят на Енергийната комисия Делян Добрев.

"Разширяването на "Чирен" е важно за България, дано не са направил нещо, което да компрометира този процес", коментира Борисов. 

Преди обаче да е изказал всичко за "Чирен", Гергов избърза и насочи вниманието към бившия енергиен министър с въпрос какво знае той по темата и дали има някаква информация относно проверката на хората на Лаура Кьовеши. 

"Нека да завърша аз... И ще го оставя Добрев да говори", ядоса се Борисов и се обърна към острието си: "Мога ли да те помоля, застани с колегата и си поговорете. Защото той умира да ме прекъсва, да прекъсва колегите си и го прави всеки път. Г-н Добрев продължете...", добави лидерът на ГЕРБ и се тръгна от брифинга.

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК