СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов сцепи мрака с този майтап за Христо Иванов (ВИДЕО)

Акценти

СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов сцепи мрака с този майтап за Христо Иванов (ВИДЕО)

762340
на 04.04.2024
СУПЕР ШОУ В ПИК: Борисов сцепи мрака с този майтап за Христо Иванов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Подигравките с Христо Иванов, който се чуди къде да се скрие от срам, докато Кирил Петков ръси бисери за "Коефициента на плодовитост", повишил раждаемостта по време на "Продължаваме промяната", не секват!

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Майтап с него си направи дори Бойко Борисов.

На обичайния си брифинг пред медиите тази сутрин, лидерът на ГЕРБ вмъкна в план-гаврата си парламентарния репортер Лъчезар Лисицов. Същият най-често стърчи зад гърба на Борисов, който понякога, когато не е в особено добро настроение, открито показва, че се дразни от това.

Естествено днес първият въпрос към Борисов бе зададен от репортера на ПИК TV Цвети Борисова. Но преди да отговори, той реши да разведри обстановката.

Бившият премиер потърси с очи Лисицов. "Вчера ме питат от партията кой си, дали си наш депутат - не те познавали. И си се подхилквал като Христо Иванов към Кирил Петков... Защото винаги си зад мен и им прави впечатление", измайтапи се Борисов с лидера на ДБ.

Вижте още във видеото:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК