СУПЕР ШОУ В ПИК: Депутати на Слави направиха за смях Киро и Баджо Миро с този КУЛТОВ СКЕЧ (ВИДЕО)

Епицентър

СУПЕР ШОУ В ПИК: Депутати на Слави направиха за смях Киро и Баджо Миро с този КУЛТОВ СКЕЧ (ВИДЕО)

266232
преди 4 часа
СУПЕР ШОУ В ПИК: Депутати на Слави направиха за смях Киро и Баджо Миро с този КУЛТОВ СКЕЧ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Култов скеч, с които направиха за смях Кирил Петков и мъжа на Лена - Мирослав Иванов, разиграха кандидат-депутати на "Има такъв народ" в центъра на Пловдив. 

препоръчано

В Града под тепетата водач на листата на партията е Станислав Балабанов. Неговите колеги от парламентарната група Павела Митова, Андрей Чорбанов, Петя Димитрова и Александър Вълчев го посрещнаха така, както преди години Баджо Миро посрещаше Киро в родния си Ямбол.

Мирослав Иванов се прочу тогава с ролята си на масовка в предизборните мероприятия през 2021 г. Годеникът на Лена пръв скачаше от автобуса на "Продължаваме промяната", за да посреща Кирил Петков по градовете из България.

Пъргавината на Иванов в последствие се осребри предоволно, тъй като го издигнаха до заместник-председател на Народното събрание, а в последствие стана и председател.

В понеделник "Има такъв народ" стартира предизборно турне с поредица открити срещи с граждани в редица градове из страната. Стартът бе даден едновременно в София, Пазарджик и Пловдив.

"ИТН зададе правилната формула, ако въобще има възможност да има редовно правителство в 51-ия парламент, и България да се поуспокои малко откъм избори. А тя е именно експертен кабинет, с ясна законодателна програма с приоритети, фиксирани със срок на изпълнение. Хубаво е в един бъдещ кабинет, ако има мнозинство, да има експерти, които да застанат на постовете, за да свършат конкретната работа. А в парламента, разбира се, да има необходимото политическо представителство и мнозинство, за да гарантира, че този законов път ще се случи. И партията, излъчил този, който не се справя, нормално, ще носи политическата отговорност", подчерта водачът на листата на ИТН в Пловдив и областта Станислав Балабанов.

Вижте във видеото култовия скеч, с който хората на Слави взривиха Мрежата:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК