СУПЕР ШОУ В ПИК! Журналист командори Борисов, а той: Извинявай, ама не си ми диджей (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СУПЕР ШОУ В ПИК! Журналист командори Борисов, а той: Извинявай, ама не си ми диджей (ВИДЕО)

594874
на 25.07.2024
СУПЕР ШОУ В ПИК! Журналист командори Борисов, а той: Извинявай, ама не си ми диджей (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от парламентарните репортери е като трън в очите на Бойко Борисов. Почти не минава седмица, в която лидерът на ГЕРБ да не се изнерви по време на брифингите си с журналистите заради колегата Иван Гергов от "Труд".

препоръчано

Същото се случи и тази заран. Нетърпелив да получи отговор на своите въпроси Герков ядоса бившия премиер, а за да го омилостиви се опита да му зададе тон като първо отговори на репортера на ПИК TV Цвети Борисова. 

"Извинявай, ти не си ми диджей, за да ми определяш на кой да говоря и на кой да дам думата. Ако ни направят отсег на времето, в което аз и вие сте говорили, вие сте говорили повече. Ще ви останя накрая колегите да ви разпитат по всички теми", сопна се Борисов. 

В края на миналия месец двамата също имаха разправия. След консултациите между представителите на ГЕРБ с Румен Радев за съставяне на правителство, Борисов отдели над 10 минути на медиите.

Още в началото обаче Гергов прекъсна изявлението му, а това подразни лидера на ГЕРБ. Тогава режисьорът на ПИК TV Христо Порязов направи забавно видео, което озаглави "Когато прекъснеш класния и той те накара да продължиш мисълта му".

Вижте още от днешното шоу на Борисов във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК