СУПЕР ШОУ: Кметът на Благоевград от ППДБ остави Общината без страница във Фейсбук

Акценти

СУПЕР ШОУ: Кметът на Благоевград от ППДБ остави Общината без страница във Фейсбук

77375
на 12.03.2024
СУПЕР ШОУ: Кметът на Благоевград от ППДБ остави Общината без страница във Фейсбук
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Община Благоевград остана без страница в социалната мрежа Фейсбук. От понеделник сутринта страницата, която се използваше от Общината за публикуване на съобщения, осъмна с променена профилна снимка и снимка на корицата, малко по-късно промяна бе направена и с името. 

препоръчано

От публикувано съобщение на страницата става ясно, че тя не е създадена от община Благоевград и никога не е била нейна собственост. 

"След като предишният кмет на община Благоевград - Илко Стоянов ни помоли да му бъде предоставена страница с повече последователи, защото официалната страница на община Благоевград беше хакната, ние отклинахме и я предоставихме. Безвъзмездно!

Не така се развиха взаимоотношенията ни със сегашния кмет - Методи Байкушев, който меко казано е неадекватен човек“, посочват редакторите на вече бившата страница в социалната мрежа.

“Предвид това, тази страница се връща към първоначалното си състояние, така както беше измислена и създадена. Фейсбук страница за ежедневни новини от целия свят, а не само от община Благоевград.

Естествено, всеки един от вас има свободната воля да я напусне или да я следи, но преди всичко ви пожелаваме здраве и добро настроение", се казва още в публикацията“, пишат още от страницата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК