Схемата "Бойкикев" - от джипа на олигарха в стола на премиера

КОМЕНТАРИ

Схемата "Бойкикев" - от джипа на олигарха в стола на премиера

90218
на 10.01.2023
Схемата Бойкикев - от джипа на олигарха в стола на премиера
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Христо Иванов отново постави условие за правителство - без главния прокурор Иван Гешев.

препоръчано

Щял да бъде "мост", а е толкова прост.

Безделник без час трудов стаж, с отнети адвокатски права, провалил всичко, до което се е докоснал, пожизнен грантояд, назначил секретарката си за министър на правосъдието, озлобен епигон, мечтаещ да се върнат времената, когато партията на дядо му и майка му уволняваше и назначаваше прокурори...

Един такъв прокурор е ортакът му в ДБ генерал Гном, персонално посочен от Живков за обвинител в Разград по време на Възродителния процес.

И сега именно тези болшевишки издънки с неолиберален фасон ревизират принципите на демокрацията.

Да имаше лустрация и памет, кланове като Бойкикеви отдавна щяха да бъдат изхвърлени на бунището на историята.

Вместо това сега синът на полка изисква, диктува, рекетира, държи се като морален императив. А победителите в изборите ГЕРБ му се подмазват. И защо? Защото някак е успял да се самоназначи за доверения доносник на американското посолство в София. По тази причина всички в колонията треперят пред момчето на Прокопиев. 

Партиите да уволнели Гешев - представете си за каква мерзост става дума, за какво похищение на демокрацията. В ЕНП, където членува коалицията на Бойкикев, не би ли трябвало да се разтревожат? Погазването на Конституцията и разделението на властите практика ли е в европейското право?

Да уволнят Гешев, че да монтират него или Радан, това е съкровеното въжделение на тази файтонна партийка, фиксирана доживотно в стола на обвинител №1 за кефа на благодетелите си.

Впрочем на кого викат "Маджото" и кой обсъжда "културни проекти" с подсъдимия Бобоков в джипа му на 200 метра от Народното събрание?

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК