Счупи ли си зъбките прокурорът на Живков ген. Атанасов, докато изпълняваше мракобесните заповеди по време на Възродителния процес

АВТОРСКИ НОВИНИ

Счупи ли си зъбките прокурорът на Живков ген. Атанасов, докато изпълняваше мракобесните заповеди по време на Възродителния процес

271175
на 19.01.2021
Счупи ли си зъбките прокурорът на Живков ген. Атанасов, докато изпълняваше мракобесните заповеди по време на Възродителния процес

Колко силно е нежеланието на Атанас Атанасов да участва във властта с ГЕРБ, след като преди дни обяви, че е готов да управлява с всеки друг, но не и с тях... Даже и с уж вечния враг на десните БСП. Отговорът даде днес самият той във фейсбук профила си - не много! 

препоръчано

Иначе щеше да си е счупил зъбките (понеже с неговия ръст са доста малки) още преди 5 години. Когато както самият той напомня партията му бе във властта в коалиция с ГЕРБ. 

"Искам да припомня, че предното правителство на Борисов беше коалиция на ГЕРБ с Реформаторския блок и ... партията на известните комунисти Георги Първанов /Гоце/ и Румен Петков. Аз си знам какво ми е струвало това лично на мен, да стискам зъби до момента на оттеглянето ни от властта през декември 2015 г.", пише Атанасов и се оправдава, че не бил казал, че ще се коалира с комунисти, а за съставяне на правителство на ДеБъ с подкрепа... от комунистите. Явно си вярва, че ще заблуди някой, че това не е едно и също и че не се прегръщат и сега хората му с Румен Петков на площадите под юмрука на Румен Радев. Оплакал се и от ПИК, сякаш сме някаква държавна, а не частна медия и сме длъжни да харесваме такива като него. Ами не сме - срам ни е от тях, делата им по време на комунизма, а и след това!
Стига и до там да обяснява, че и в ГЕРБ имало бивши членове на БКП. Сигурно.

Но със сигурност там няма друго - прокурори на режима на Тодор Живков като Атанас Атанасов. Който още не е обяснил какво е правил като такъв в Разград в най-мракобесния и срамен период от хилядолетната българска история - Възродителния процес. А и как точно е станал магистрат по времето на комунизма, когато се изискваше "правилна биография" и определени обвързаности със службите?

Припомняме, че той сам призна, че е бил прокурор в смесения район от февруари 1988 г. до декември 1989 г., когато са Майските събития, както и Голямата екскурзия. В окръжния център Разград, както в Шумен и Търговище има големи демонстрации, бунтове и сблъсъци с органите на режима, а в цяла Североизточна България се вдигат 30 000 души в няколко десетки селища.

Зъбки ли е стискал тогава Атанасов, работейки усърдно за режима, изпълняващ зверствата по потушаване на безредиците и насилие над мирни граждани, включително жени и деца?

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това