Съдбата ни поднесе подарък - ще събере ГЕРБ и ДПС и ще ни даде нов шанс за промяна

Акценти

Съдбата ни поднесе подарък - ще събере ГЕРБ и ДПС и ще ни даде нов шанс за промяна

1086650
на 17.06.2024
Съдбата ни поднесе подарък - ще събере ГЕРБ и ДПС и ще ни даде нов шанс за промяна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Не ДПС е най-силната партия, другите са трагично слаби. Другите превърнаха думите Патриот и Промяна в неприлични и срамни думи.
Не Борисов е най-добрият премиер, а другите премиери са кофти материал и са хванати от гората, доведени от Лудницата или от храсталаците на плажа Корал или от някой парапет.

препоръчано

И това ще бъде така, докато не започнете да четете пак книги и да си отваряте очите за света. “Умните и красивите” у нас са най-простите, след като допускат пропагандните машини да им объркват мозъците. Накрая три милиона българи лежат по плажовете или вкъщи пред телевизора и гледат лъжите на БТВ и Нова ТВ, докато другите два милиона тъпоумни чиновници, лумпени и купените гласове на джанговците избират себеподобните си на власт и решават съдбата на децата ни.

Хубаво го гледайте този екземпляр долу на снимката, всички гласували за него, и мислете за следващия път, защото явно за вас денят за размисъл е след изборите.

Сега, както изглежда, съдбата ни поднесе подарък и ще събере ГЕРБ и ДПС открито и ще ни подари нов шанс за промяна, но той ще е наистина последен преди да закриваме държавата.

Николай Бареков, фейсбук

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК