Съдийки в паника да не ги изкарат любовници на адвокат Менко Менков

ЧАС ПИК

Съдийки в паника да не ги изкарат любовници на адвокат Менко Менков

92593
на 11.10.2013
Съдийки в паника да не ги изкарат любовници на адвокат Менко Менков

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Солидна част от съдийките в Софийския градски съд са сериозно притеснени да не бъдат нарочени за любовници на адвокат Менко Менков, който е защитник на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Това разкриха пред ПИК източници от Съдебната палата.

препоръчано

Повод за тревогата на дамите в тоги, е публикуваната в няколко медии инсинуация, че съдия Димитрина Ангелова, която вчера трябваше да гледа делото срещу Цветанов, е била в интимни отношения с Менков.

Публикациите в пресата, за които според Менков прозира намесата на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов, доведоха до отвод на съдия Ангелова. Според нея твърденията, че е имала любовна авантюра с Менков са абсурдни, но за да няма и капка съмнение в безпристрастното й решение по казуса "Цветанов", тя спази европейската практива в такива случаи и се оттегли от процеса.

"Възможно е съдийките да са притеснени да не ги изкарат мои любовници. Ще ми бъде интересно, ако следващият съдия по делото е мъж, какви инсинуации ще се появят в медиите", заяви преди минути пред ПИК адвокат Менков. И допълни: "Аз и г-н Цветанов искаме делото срещу него да влезе в съдебната зала максимално бързо. И двамата сме на мнение, че няма значение, кой ще е съдия по делото. Важното е да има справедлив процес".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК