Съдът върна делото за смъртта на шофьорката, убита от лампа в тунел „Ечемишка“

Темида

Съдът върна делото за смъртта на шофьорката, убита от лампа в тунел „Ечемишка“

12548
на 05.06.2024
Съдът върна делото за смъртта на шофьорката, убита от лампа в тунел „Ечемишка“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският окръжен съд върна на прокуратурата делото за инцидента в тунел "Ечемишка" през 2017 г., при който загина жена.

препоръчано


Съдът прие, че има допуснати неясноти в обвинителния акт и съществени процесуални нарушения, които трябва да се отстранят. Определението на съда подлежи на обжалване и протест в седемдневен срок.

Инцидентът стана през февруари 2017 година. Тогава в тунела падна една от лампите, а от удара върху колата загина 64-годишната Елена Михайлова. Частни обвинители в процеса са децата на жертвата.

През 2018 г. прокуратурата обвини шестима души, на съд са дадени трима - Георги Златев, Надя Сачанска и Георги Фучеджиев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК