Съдът остави зад решетките Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев

Темида

Съдът остави зад решетките Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев

27658
на 19.06.2024
Съдът остави зад решетките Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският градски съд не измени мярката за неотклонение на Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев, станало през януари. Определението на съда не е окончателно и подлежи на жалба пред Апелативен съд – София, съобщиха от пресцентъра на институцията.

препоръчано

Трифонова е задържана за постоянно в ареста и подаде молба да ѝ бъде наложена по-лека мярка. Съдът обаче прецени, че до момента не е разколебано обоснованото предположение, че тя и дъщеря ѝ са убили Пеев и има риск да извърши престъпление, ако е с по-лека мярка за неотклонение.

Според определението на съда няма опасност Трифонова да се укрие, но към момента срокът на задържането ѝ, който е около пет месеца, не се явява прекомерен. Съдът отчете още, че по разследването се работи активно, а също и че според медицинската експертиза за Красимира Трифонова се полагат адекватни медицински грижи.

Красимира Трифонова, която е бивш служител на МВнР, и дъщеря ѝ Габриела са обвинени, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права.

През април Софийският апелативен съд пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК