Съдът погна двама, пребили и ограбили мъж в дома му

Темида

Съдът погна двама, пребили и ограбили мъж в дома му

2353
на 11.05.2021
Съдът погна двама, пребили и ограбили мъж в дома му
Автор:   ПИК

Обвиняемите И.М. и Б.Н. са предадени на съд от Териториално отделение – Бяла Слатина при Районна прокуратура – Враца за грабеж. Престъпното деяние е квалифицирано по чл. 198, ал. 1 от НК.

препоръчано

На 11.10.2020 г. в дома на Й.И. в гр. Бяла Слатина дошли двама мъже с искане да им върне сумата от 500 лева, която според тях той бил намерил. Заявили, че парите били изгубени от единия и го заплашили. Мъжът им възразил, като отрекъл верността на тези твърдения.

По-късно същия ден Й.И. бил нападнат и бит от обвиняемите И.М. и Б.Н. в къщата му. Ударите били нанесени с ръце, крака и тръба. След побоя те му отнели 1300 лева. Случилото се било видяно от няколко свидетели, които подали сигнал на телефон 112.

Пострадалият бил транспортиран за оказване на медицинска помощ. Според заключението на извършената съдебномедицинска експертиза, Й.И. получил травми на лицето и тялото.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от Демократична България са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от "Демократична България" са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това