Съдът постанови доживотен затвор за убиеца на майка си от Бургас

Темида

Съдът постанови доживотен затвор за убиеца на майка си от Бургас

12815
преди 10 часа
Съдът постанови доживотен затвор за убиеца на майка си от Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доживотен затвор получи Георги Генджов, който уби жестоко собствената си майка – уважаваната бургаска учителка Рада Гешева. Това реши преди минути Бургаският окръжен съд.

препоръчано

В нощта срещу 21 януари 2024 година Георги намушква жената, като преди това опитва да пререже гърлото й. Ножът се счупил, взима друг и започнал да забива острието в тялото на беззащитната 64-годишна учителка. По тялото й са нанесени над 60 прободни и прорезни рани с хладното оръжие.

Генджев е лежал в психиатрично заведение многократно, но експертиза доказа, че задържаният е вменяем. Георги е прави и самопризнания за извършеното убийство. 

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим в затвор. Присъдата на Окръжен съд-Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК