Съдът прекрати заради пропуски делото за сгазеното дете в Бузовград

Темида

Съдът прекрати заради пропуски делото за сгазеното дете в Бузовград

11613
на 22.02.2024
Съдът прекрати заради пропуски делото за сгазеното дете в Бузовград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжният съд в Стара Загора прекрати съдебното производство срещу обвиняемия Димитър Косев, който блъсна и уби 14-годишно момче в казанлъшкото село Бузовград през ноември 2022 година.

препоръчано

Състоя се първото разпоредително заседание по делото и Димитър Косев застана пред съда, но съдебният състав прекрати производството заради пропуски в обвинителния акт.

Определението подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Апелативния съд в Пловдив. 

Детето беше блъснато на 11 ноември 2022 година на изхода на селото от автомобил, управляван от обвиняемия.

Първоначалните му проби показаха употреба на алкохол и наркотични вещества. Наложена му беше мярка за неотклонение "задържане под стража", но впоследствие той беше освободен под парична гаранция. 

Припомняме, че тази сутрин преди началото на заседанието приятели и близки на загиналото момче се събраха на протест пред Съдебната палата в Стара Загора.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК