Съдът произнася присъдите на близнаците за убийството в Цалапица

Темида

Съдът произнася присъдите на близнаците за убийството в Цалапица

9327
преди 5 часа
Съдът произнася присъдите на близнаците за убийството в Цалапица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делото срещу близнаците Динкови, обвинени в укривателство по случая с убийството на Димитър Малинов от Цалапица, е на финалната права. Очаква се днес съдебният състав да излезе с присъди.

препоръчано

Предишното заседание беше отложено заради липсата на протокол от телефонен запис, припомня БНТ.

Според защитата на братята Динкови записът е важно доказателство, което осветлява истината по делото, тъй като в него се съдържат данни как основният обвиняем за убийството – Рангел Бизюрев, се уговаря с един от двамата братя за единна версия.

Майката на убития младеж обаче тогава заяви, че тя е предала друг запис на разследващите.

Според близките на убития Димитър истината за тежкото престъпление все още остава скрита. Те настояват близнаците да получат присъди за съучастие в убийство, а не за укривателство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК