Съдът решава дали Джейхан Ибрямов остава в ареста

Темида

Съдът решава дали Джейхан Ибрямов остава в ареста

12661
преди 5 часа
Съдът решава дали Джейхан Ибрямов остава в ареста
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският апелативен съд решава дали да остави Джейхан Ибрямов окончателно в ареста, или да промени мярката му за неотклонение.

препоръчано

Той е с обвинение за търговия с влияние. Според прокуратурата той е трябвало да ходатайства пред Министерството на отбраната за спечелване на определени обществени поръчки.

Ибрямов беше задържан в момента на получаване на 100 000 лв. от белязани банкноти. Парите, смята държавното обвинение, били за купуване на гласове.

Заради използваните СРС-та в разследването, съдебното заседание на първа инстанция беше проведено при закрити врати. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК