Съдът решава да прати ли в психиатрия кървавата Кристина

Темида

Съдът решава да прати ли в психиатрия кървавата Кристина

9337
на 02.02.2021
Съдът решава да прати ли в психиатрия кървавата Кристина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжна прокуратура - Благоевград, е внесла искане в съда за настаняване на майката, обвинена в убийството на двете си деца, в психиатрично заведение. 

препоръчано

Утре Окръжен съд – Благоевград, ще заседава по внесено искане от прокуратурата.  

На 19 ноември м.г. децата Ивон и Васил, на 3 и 5 г. бяха намерени убити в дома им в Сандански. Майка им Кристина Дунчева - Кървавата Кристина, бе арестувана. Направена й бе психиатрична експертиза, която е установила, че арестът не е подходящо място за престой за жената и тя трябва да бъде настанена за лечение в психиатрично заведение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК