Съдът решава за присъдата на двойния убиец Викторио Александров - той се призна за виновен

ЧАС ПИК

Съдът решава за присъдата на двойния убиец Викторио Александров - той се призна за виновен

9921
на 19.01.2021
Съдът решава за присъдата на двойния убиец Викторио Александров - той се призна за виновен
Автор:   ПИК

Софийският градски съд решава днес каква ще е присъдата на Викторио Александров, подсъдим за убийството на приятелката си Дарина и на едногодишната им дъщеря Никол.

препоръчано

Двойното убийство беше извършено в края на 2018 г. година в столичния квартал „Надежда“.

Кадри от охранителна камера показаха как Александров бяга с детето. По-късно то беше открито простреляно край Долни Богров.

Прокуратурата поиска най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна.

Днес предстои последната пледоария на един от адвокатите на Александров и последни думи на подсъдимия. 

В края на делото Викторио Александров се призна за виновен по всички обвинения. Той каза, че съжалява за случилото се. Признанията на подсъдимия идват след дълго време, през което Александров отказваше да сътрудничи първо на разследването, а след това и по време на съдебния процесд.

Кървавата трагедия се разигра в столичния квартал „Надежда” през октомври 2018 година. Съдът назначи съдебно-медицинска експертиза, която да се извърши от невролог. Задачата е той да разчете резултатите от енцефалографското изследване на Александров. Заключението му да бъде взето предвид от вещите лица, които са назначени по допълнителната съдебно-психиатрична и психологическа експертиза и съобразено, наред със самите резултати от енцефалографското изследване.

Присъдата ще бъде обявена утре. 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 166
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това