Съдят за сексуални посегателства бившия посланик на Ватикана във Франция

Европа

Съдят за сексуални посегателства бившия посланик на Ватикана във Франция

6402
на 23.07.2020
Съдят за сексуални посегателства бившия посланик на Ватикана във Франция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият посланик на Ватикана във Франция архиепископ Луиджи Вентура ще се яви пред съда на 10 ноември, за да отговаря по обвинения в "сексуални посегателства", предаде Франс прес.

Независими източници потвърждават информацията, която беше съобщена от радио Юроп 1.
 
Срещу бившия апостолически нунций са подали жалби четирима мъже, от които най-малко трима го обвиняват в опипване със сексуална цел. Вентура отрича фактите, но дипломатическият му имунитет беше вдигнат от Светия престол през юли миналата година, което позволяват случаят да достигне до съда.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК