Съдят мъж, откраднал пари от кутия за дарения в църква

Темида

Съдят мъж, откраднал пари от кутия за дарения в църква

4295
на 08.11.2022
Съдят мъж, откраднал пари от кутия за дарения в църква
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районната прокуратура в Кюстендил е привлякла към наказателна отговорност 48-годишен перничанин за кражба на пари от кутия за дарения в храма „Св. Равноапостолна Мария Магдалина“ в с. Усойка, община Бобошево, съобщиха от прокуратурата. 

препоръчано

Кражбата е от 22 октомври, а няколко дни по-късно дупнишки полицаи установиха и задържаха извършителя, казаха от полицията.

Установено било, че обвиненият А. И. е повредил заключващото устройство на кутията и е взел от нея 713 лева.

С постановление на наблюдаващия прокурор мъжът е привлечен в качеството на обвиняем. От направена справка е видно, че той е многократно осъждан за престъпления от общ характер.

По искане на Районната прокуратура в Кюстендил съдът е наложил на обвиняемия мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК