Създателите на "Великолепният век" снимат нов сериал с Чаатай Улусой

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Създателите на "Великолепният век" снимат нов сериал с Чаатай Улусой

33929
на 30.06.2020
Създателите на Великолепният век снимат нов сериал с Чаатай Улусой
Автор:   ПИК

Турските блогъри продължават да твърдят, че Фарах Зейнеп Абдула се присъединява към кастата на сериала "Барбароса", в който главната роля вече е поверена на Чаатай Улусой.

препоръчано

Като се има предвид, че Енгин Айканат е мениджър и на Фарах, и на Чаатай, тя има шанс да поеме главната женска роля, но все пак трябва да изчакаме официалното съобщение от телевизионния канал и продуцентите, коментират турските медии, предава "Труд".

Междувременно кастингите за "Барбароса" се извършват в такава строга тайна, че не се знае друго име от актьорския състав, освен това на Чаатай Улусой, въпреки че снимките ще започнат съвсем скоро. Имаше съобщения, че Чаатай е видян в морето с дълга коса и дълга брада. Смята се, че това ще е визията му в новата поредицата.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това