ЕФЕКТЪТ НА БУМЕРАНГА! Създателите на Зеленски сърбат попарата му

Епицентър

ЕФЕКТЪТ НА БУМЕРАНГА! Създателите на Зеленски сърбат попарата му

180039
преди 4 часа
ЕФЕКТЪТ НА БУМЕРАНГА! Създателите на Зеленски сърбат попарата му

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дойдe време май създателите на Зеленски да сърбат попарата му. Не един и два са примерите в световната история, когато на власт са били слагани уж най-невзрачните, най-неуките и най-слабите с една единствена цел - да бъдат управлявани лесно и да се подчиняват безпрекословно. Същите тези след време взимали главите и в прекия, и в преносния смисъл на господарите си. 

препоръчано

Зеленски от дни обикаля насам-натам, раздава акъл на големите сили и заплашва, ако не му уйдисват на прищевките. В Брюксел ужаси света с ултиматума си, че ако Украйна не бъде приета в НАТО, ще търси начин за сигурността на страната в ядрените оръжия. А след това развъртя пръст на Запада, че трябва да спазва санкциите, за да унищожи Русия.

Комикът, който беше инсталиран след преврата в Украйна, вече си е въобразил, че му се полага главната роля. Не той е виновен за това обаче, а сценаристите и режисьорите, които 10 г. го помпат със самучвствие, което сега е напът да експлодира и да предизвика непоправими щети в света. 

Роберт Фицо предупреди, че планът му за мир може да предизвика Трета световна война. А зеленските благодетели от САЩ, Франция, Германия и Великобритания не посмяха да разрешат на Украйна да използва техни оръжия с далечен обсег по цели във вътрешността на Русия.

Е, помощта за режима в Киев продължава. Няма как да се отрекат от нея, докато не измислят как да се измъкнат от ситуацията, в която сами се вкараха. 

Каква е ситуацията на фронта в момента? В Украйна имаме един президент с изтекъл мандат, който със закон забрани изборите. Прецедент, който не е бил прилаган дори в тоталитарните общества. Русия не бърза за никъде. И затова продължава да настъпва бавно и полека, да завзема територии, докато не постигне единствената си цел, която обяви още преди началото на войната. А тя е НАТО да не достига границите й.  От другата страна е Алиансът и САЩ, които имат интерес да продължават да нагнетяват напрежението в Украйна, защото не могат да си позволят победа на Украйна. Европа стои по средата без истински лидери и без самочувствие. И изпълнява заповеди като слуга на Вашингтон.

Вече все по-настойчиво се говори за мирни преговори. Пътят до тях все още не се вижда. Но в тях най-вероятно марионетката Зеленски няма да участва. САЩ няма да го допуснат, защото руши имиджа им. А Русия отдавна обяви, че не признава легитимността му като президент. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК