СЪЛЗИ В ОЧИТЕ: Къци Лафазанов се разплака при спомена за жена му

КУЛТУРА

СЪЛЗИ В ОЧИТЕ: Къци Лафазанов се разплака при спомена за жена му

56008
на 11.05.2024
СЪЛЗИ В ОЧИТЕ: Къци Лафазанов се разплака при спомена за жена му
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Емоционална и докосваща среща с актьора и комик Кръстю Лафазанов. През сълзи големият актьор разказва пред Нова телевизия кое му дава смисъл да продължи след загубата на съпругата му Елена, кои са тежките моменти в актьорската професия, кой е най-щастливият миг и кое е най-голямото чудо в живота на Кръстю Лафазанов.

„Актьорската професия е това, без което не мога. В нея човек влага душата си, всичко, което има. Когато човек обича това, което прави, осмисля съществуването си на този свят. Няма такава хубава професия”, казва великият актьор.

препоръчано

Той споделя, че в нея има много трудни моменти. „Най-важното във взаимоотношенията между хората е моралът. Да си чист и откровен. Хората усещат лъжата”, добавя Лафазанов.

Актьорът споделя, че живее с хубавите спомени. „Вярата помага. И се случват хубави неща, тогава си казваш има смисъл да се живее".

Сълзи в очите на актьора се появиха, когато заговори за починалата си съпруга Елена. Двамата са заедно още от трети курс във ВИТИЗ: "Двете ни деца са едни от най-великите представления, които имах. А внуците ми са един от най-хубавите подаръци в живота... Остава усещането за красивото, любовта, това, че е имало смисъл".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК