СЪЛЗИ И ПРОТЕСТИ: Майката на убития Митко от Цалапица иска по-строга присъда за близнаците Динкови

Крими

СЪЛЗИ И ПРОТЕСТИ: Майката на убития Митко от Цалапица иска по-строга присъда за близнаците Динкови

7549
преди 4 часа
СЪЛЗИ И ПРОТЕСТИ: Майката на убития Митко от Цалапица иска по-строга присъда за близнаците Динкови
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Три години затвор за близнаците Валентин и Борислав Динкови, обвинени в укривателство по случая с убийството на Димитър Малинов от Цалапица постанови районния съд в Пловдив вчера. От наказанието ще бъде приспаднато времето, в което братята са били в ареста, което до този момент е повече от година. Според близките на убития младеж присъдата е подигравка. До окончателното ѝ потвърждаване Динкови остават с мярка задържане под стража. Какви са настроенията в Цалапица след присъдата на близнаците?

препоръчано

Присъдата предизвика сълзи в очите на майката на загиналия Димитър Малинов - Атанаска Бакалова, а в селото има страх, че след тези малки присъди, близнаците ще се върнат и ще има отмъщение, предаде БНТ.

"Преди година и три месеца беше извършена една несправелдливост от окръжен прокурор Бойка Лулчева, която раздели участниците в убийството. Вчерашната присъда е точно заради това. Тя двама от участниците ги прати в Районна прокуратура и им бяха повдигнати тези обвинения.

И така участници в убийство получиха 3-годишна присъда. Искам да се обърна към главния прокурор Борислав Сарафов - преди година и два месеца съм писала писмо до вас с молба да поемете случая, да разгледате случая, да видите тази несправедливост спрямо обвиненията към близнаците Динкови. Отговор не съм получила.

Година и три месеца плача, година и три месеца протести. Не съм съгласна с това обвинение за вещно укривателство", каза Атанаска Бакалова.
Близките на загиналия смятат, че има доказателства близнаците Динкови да бъдат обвинени не само в укривателство, но и в съучастие в убийство.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК