Съпругата на Кевин Харт научила за негова изневяра от интернет

Шоу свят

Съпругата на Кевин Харт научила за негова изневяра от интернет

15605
на 01.01.2020
Съпругата на Кевин Харт научила за негова изневяра от интернет
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Енико Париш споделя за един от най-тежките моменти в живота си. Съпругата на актьора Кевин Харт признава как е разбрала за изневярата на партньора си. На 27 декември документалният филм "Кевин Харт: Не прецаквай това" беше пуснат в Нетфликс и вече всички могат да разберат за личния живот на Харт и някои от най-големите му скандали.

препоръчано

В третия епизод от поредицата, който носи името "What Happened in Vegas", се появява и съпругата на Харт, за да разкаже за един от най-съкрушителните периоди от брака им. Тя признава, че актьорът й е изневерил докато тя е била бременна в осмия месец.


"Разбрах за всичко чрез съобщение. Дори не знам кой ми го изпрати", казва Енико Париш.
Тя добавя, че някой й е изпратил видео от нощта, в което Кевин е бил с друга жена. "Бях бременна в седмия или осмия месец. Закусвах и, когато си отворих телефона, побеснях".

Париш веднага се свързва със съпруга си, за да му поиска обяснение за случилото се. Тя признава, че се е почувствала публично унизена от Харт. "Всичко това беше в социалните мрежи. Казах му, че ако смята да продължава така, аз няма да съм част от това". Въпреки, че е била бясна, Енико се е опитала да запази спокойствие, за да не навреди на бебето си.

"Мисля, че то беше единственото нещо, което ме крепеше тогава. Исках бебето ми да познава баща си", споделя Енико. Тя обаче признава, че вече с Кевин са преминали през този труден период и актьорът сега е по-добър съпруг. Париш дори е благодарна за случката, тъй като това е направило бракът им по-здрав.

Изневярата на Харт се случи през 2017 година, а актьорът призна за случката в Инстаграм и се извини на семейството си. Сега той и Енико Париш са по-щастливи от всякога и се грижат за сина си Кензо, който е на 2 години, пише тялото.бг.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК