СЪПРУГА ЗА ПРИМЕР: Линда излъска имиджа на благоверния си Киро и направи... (СНИМКИ)

Акценти

СЪПРУГА ЗА ПРИМЕР: Линда излъска имиджа на благоверния си Киро и направи... (СНИМКИ)

160475
на 07.01.2024
СЪПРУГА ЗА ПРИМЕР: Линда излъска имиджа на благоверния си Киро и направи... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпругата на съпредседателя на ПП Кирил Петков - Линда доказа, че е дълготърпелива и прощаваща жена. След като се размириса "Парапетгейт", а Киро и любовницата му Лена бяха хванати почти на калъп в интимната им квартира, Линда не вдигна скандал, не строши точилката в главата на кръшкача, не си вдигна багажа и не го заряза насред "Шишман". Напротив. Прие видимо спокойно позорния факт и застана плътно зад шавливеца Кики.

препоръчано

С днешна дата, ден преди завръщането си от родната Канада, където Линда и семейството й посрещнаха Коледа и Нова година, госпожа Петкова качи снимка във Фейсбук с мил надпис: 

"Честита Нова Година на всички! Последният ни ден в BC беше великолепен! България идваме".

Ден преди това Линда трогна приятелите си, публикувайки снимки от подготовката за тържеството по случай 12-ия рожден ден на дъщеря им Ани: 

"Честит рожден ден Ани! 12 години! Правим заедно тортата за рожден ден тази слънчева зимна сутрин".

Дори и най-големите хейтъри не посмяха да охулят щастливата майка. И дано благоверният й Кики да не лепва ново петно върху семейството и децата си с нови палави похождения. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК