Сърбия затяга полицейския час и увеличава срока на самоизолацията

Балкани

Сърбия затяга полицейския час и увеличава срока на самоизолацията

8877
на 29.03.2020
Сърбия затяга полицейския час и увеличава срока на самоизолацията
Автор:   ПИК

Сръбското правителство направи по-строг полицейския час в страната и удължи срока на задължителната самоизолация заради новия коронавирус, съобщи ТАСС, като се позовава на пресслужбата на правителството. 

препоръчано

За всички граждани на Сърбия, както и чужденци с разрешение за временен престой, които са влезли в страната на 14 март и след това, срокът на домашна самоизолация се удължава от 14 на 28 дни, се казва в съобщението. Правителството също така направи по-строг полицейския час, който се отнася до гражданите на възраст до 65 години. Досега той беше от 17 до 5 часа, а с новите мерки той влиза в сила от 15 часа. Гражданите на възраст над 65 години могат да напускат домовете си само в неделя между 3 и 8 сутринта с цел купуване на продукти и лекарства. Позволено е полицейският час да бъде нарушаван за 20 минути вечер между 20 и 21 часа за разхождане на домашни любимци.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пристигна третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пристигна третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това