Съставите на Хасково и "Левски"

Футбол

Съставите на Хасково и "Левски"

4439
на 03.03.2015
Съставите на Хасково и Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборите на Хасково и Левски ще се изправят един срещу друг в срещата-реванш от ¼-финалната фаза на турнира за Купата на България. Това е трети мач в рамките на 11 дни за двата тима, като първо сините надвиха хасковлии на „Георги Аспарухов” за купата с 3:0, а след това ги разбиха с 8:0 за първенството.

препоръчано

Мачът на градския стадион днес е с начален час 14:00.

Емил Велев избра да започне срещата с Акалски и пред него Крумов, Трифонов, Скерлев, Еуженио, Райнов, Андонов, Маламов, Алексиев, Лозев, Долапчиев.

свързани новини

Колегата му Стойчо Стоев ще заложи на Илиев, Александров, Белаид, Нину, Минев, Велев, Гаджев, Р.Цонев, Краев, Абди и Гикевич./sporta.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК