Вход
София
Времето в София 1 o C

С РЕСПЕКТ - Рашидов: Бойко е уникален случай. Ще остане в историята. Порасна много бързо, стана голям политик и държавник

С РЕСПЕКТ - Рашидов: Бойко е уникален случай. Ще остане в историята. Порасна много бързо, стана голям политик и държавник

на 14.07.2019
67695
50
С РЕСПЕКТ - Рашидов: Бойко е уникален случай. Ще остане в историята. Порасна много бързо, стана голям политик и държавник
Автор: ПИК
14.07.2019
50
67695

Ние не можем да децентрализираме естетиката на градската среда. Всичките скулптури сме ги турили на 5 дка централна площ - 27, изброил съм ги. Това е лудост. Паметникът се прави, за да децентрализира. Паметникът - на едно място, шадраванът - на друго. И всеки квартал има свой облик. Това заяви пред БНТ председателят на Комисията по култура в парламента и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ! Боил Банов и Вежди Рашидов се снишават пред Борисов за парите за култура

ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ! Боил Банов и Вежди Рашидов се снишават пред Борисов за парите за култура

Пълно мълчание настана в редиците на културната власт по...

на 02.10.2018

Той отбеляза, че е инициирал въвеждането на големи глоби за вандалите, съсипващи и драскащи паметници. "Който драска паметници е престъпник! Законът изрично казва - има неприкосновенст да държавната и частната собственост. Въпросът е друг. Много са драстични законите в Европа. Не защото и там няма проблеми, но не са като при нас. Нашето е разграден двор, безнаказано... Имаме едно богатство и едно леке ще го съсипе! Трябва да си толкова ниско паднал, без морал... Законите трябва да са драстични".

"В Германия има драконовски мерки за това. Законът трябва да е бич. Ние не спазваме законите. А чрез лостовете на властта това може да се спре. Прилагай закона! Закон не се дискутира, закон се изпълнява", заяви още Рашидов.

На въпрос - какво става в парламента и дали е по-трудно без Цветан Цветанов, той отговори: "Незаменими хора няма. Аз съм имал проблеми с Цветанов. С него не сме си говорили с години, когато бях министър. В крайна сметка партията е на премиера Борисов - той я изгради, той е лидерът. Все едно чиракът да вземе решение. Хората понякога с любов се женят и в един момент се разделят. Така е в семейството. И партията е едно семейство. Ние искаме да сме демократи с пазарна икономика, но живеем като комунисти. Някой ти казва - за колко да си вземеш панталони или къща. Ами пазарът го казва, не - те ще ми кажат. Това със сигурност ядоса донякъде премиера. Но Цветанов беше организиран човек. Не може до вчера да го е имало и всички да са били сервилни, а днес - все едно не съществува. Разбира се, не бих се месил в партията, но не мога ли да стисна ръката на човек, с когото сме работили години наред".

"Бойко е уникален случай. Ще остане в историята. Лично аз го познавам от много години. Той порасна много бързо. Стана голям политик, голям държавник. Той има един природен талант - на една "вълна" работи. Затова е така обичан от хората, защото го разбират, на една вълна са. Наблюдавал съм го в уникални ситуации. Не искам да го хваля. Но просто съм изненадан колко бързо порасна. Той е историческа личност. Чувам напоследък - път на младостта. Явно той е разумен човек, който ще намери границата като Доган - да подготви нови хора и по един елегантен начин да приеме смяната на поколенията", заяви Рашидов.

"Доган навреме се отдръпна, но не изпусна колелото. Бойко е разумен човек. Той е до лопатата - той гради, има го. Ние забравихме ли как пътувахме? Сега за 3 часа стигаш до Айтос и ядеш сафрид. Това трябва да се признае", заяви още Вежди Рашидов.

САМО В ПИК: Вежди Рашидов пи кафе с премиера Бойко Борисов. Бистриха културата

САМО В ПИК: Вежди Рашидов пи кафе с премиера Бойко Борисов. Бистриха културата

Шефът на парламентарната комисия по култура и медии Вежди...

на 04.02.2019

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(50)
1
Веждичка , извади си езика да пръдна , че се подух !
2
“… Tиквата е гений!.../ Научите ли някой път,/ че тикви някъде със много ум блестят,/ с кратуни, знайте, те са оградени.” „Тиква сред кратуни” Алберт Декало
3
na fona na ostanalite tikvi ot Balkanite,kato nego toi nasistina e goliam darjavnik,opazi boje!!Darjavata se stopi pod 2 mln ,zakrivat se selata,gradovete opiustiaha,ami s kogo Baceto shte upravlliava tazi malka,obedniala Balgaria, POKLON,NA VELIKIA POLITIK I DARJAVNIK....VINETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Наистина Бойко е уникален случай. Аз съм прост и вие сте прости и за това се разбираме. Аз не го разбирам. А навън изобщо, не знае дори и правилен български.
5
Кой ли обръща внимание на простак, peзак и изрод със самoчувствие, защото се е налапал пари. Историята със сигурност не се интересува нито от пpoстака Борисов, нито от простака Рашид-ов. За историята това са обикновени cBuнари, случайно станали, каквитно са, но по принцип и двамата са вредни за популацията, защото дават предимство на себеподобни простаци.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
ПОСРЕДСТВЕНОСТ. Жалка действителност!
8
Тъй де, да си ходи вече. Искаме други герои.
9
Боко като разбра че Фолцваген се изгъбаркаха с него се покри както винаги в мишата си дупка.
10
...е уникален в това, да разлае Помиярите! Цяла гвардия аналлизатори вървят след него , и той непрекъснато им пуска по някоя партенка, за да имат поводи да лаят! Прави впечатление , как от Позасрано не говорят какво са направили и какво смятат да правят, а се занимават с това какво казал Бойко! Докато я карат така все ще стоят увиснали на..."шлифера"му!
11
ХИЛЯДИ РАБОТИ СЕ НАПРАВИХА ОСВЕН ПЪТИЩА,А БСП НАМЕРЯТ НЯКОЯ ДУПКА НА НЯКОЙ НОВ ПЪТ И ВИКАТ " ВИЖТЕ ГО БОЙКО И ПЪТИЩАТА МУ НЕ СТАВАТ" ---- Я МИ КАЖЕТЕ КОЯ ВЛАСТ СЛЕД 1944г Е МОЖЕЛА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА СЪБЕРЕ И ДАДЕ НАКУП 2,2милиарда.???
12
Напомпано със спорни пари самочувствие и хвърчащи угоднически мисли ! Интелект и възпитание тотално липсва !
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Злобейте червени питеци . Ние пък не виждаме нито един свестен човек в мутрокомунистическата партия БСП . Може би изключение прави Нинова , която ще ви еВе майките
15
Какво означава турили? Кой ще го обясни на нормален български език, Рашидов или геният Борисов?
16
Порасна в кражбите и далавеверите. Окраде милиарди. Накупиха си къщи а той и братчеда изкупува квартала. Пари за бедните и болните няма. Подлога на мутренския капитал на световно равнище. Срам за нацията имаща такъв премиер. Създаден от немските мас--ски структури. А червения келеш да извади езика си от г**за на Тиквата...
17
поредното просташко изказване
18
Когато нестойностни субекти искат да се покажат лоялни пред покровителите си , думите им също нямат стойност !
19
...от Позитано все сънуват , че Борисов бил "крал" повече от тях! Споко, нямате настигане в кражбите! Добро или лошо , построеното от Борисов се вижда от всички,а може ли някой да ми каже построеното от Позитанци, защото освен мноогото бетон по морето ,за друго не се сещам!
20
ИКОНОМИКАТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА СЕ ИЗМЕРВА С БВП И ДЪЛГА В % от БВП.---- ЩОМ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ СЕ ПЛАЩАТ ПЕНСИИ И ДРУГИ ,А СЕ СЪБИРА ОКОЛО 120милиарда БВП И ДЪЛГА Е ОКОЛО 20% ЗНАЧИ ИКОНОМИКАТА ВЪРВИ В ПРАВИЛНА ПОСОКА... И ПРОСТ КОМУНИСТ ДА СИ АКО СИ ХОДИЛ ДО 6клас ЩЕ РАЗБЕРЕШ РАЗЛИКАТА... ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ИМА ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ КОЛКО В МОМЕНТА Е БВП И КОЛКО Е ДЪЛГА И КАК СЕ ПЛАЩА,АНЕ ДА ТИ ГО ОБЯСНЯВА НЕГРАМОТНОТО ТОШКО СЦЕНАРИСТЧЕТО.
21
тоя рязания Мултак на Републиката се е объркал тотално! Бойко бил израснал! Да, израсна на широчина и стана дебелак, израснаха по брой апартаментите на Цецу физкултурника, при твоя Бойко израсна корупцията и стигна невиждани досега размери, израсна мизерията, отчаянието и песимизма на хората! Израснаха по брой самоубийствата, Мултако, За 10-те години на СИКаджийската мутра от Банкя те са повече от 5000! А отва, Мултако, е един малък български град! Израсна и омразата, презрението и ненавистта на народа ни към цялата ви толкова престъпна, толкова неграмотна, толкова корумпирана и просташка герберастка пасмина,
22
Обрязан, мазен и долен.Мазут лепкав!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Мултак браво ей!!!! Откакто ма наритаха фашагите от ФОЛКСВАГЕН имам нужда от лизачи. Жоро тръбата и Рудолф не ми стигат. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ Конгратчулеишън ма много съм интелигентен дипломат направо ще взема да си повярвам. Хахайайай
25
KONGRACHULEISHAN,GOSPODA !! gospod zdrave DA VI DAVA, UMNOTO SI E UMNO !!!
26
Малоумен мултак, плещещ простотии!!!
27
Ало, рязания, началника ти, дето не се умори да му лижеш насрания задник, израсна много на дебелина. Израсна много алчността и простащината му!
28
Вярно е че Бойко e уникум. Kак ще остане в историята обаче никой не знай. Рашида сега го хвали, явно че не e толкова глупав.Направи много имоти, пари-.... утре Бойко като вземе да писва на народа Рашидката ще ритне и той едно текме, но си е добре,
29
отговор на коментар
Нe не, нeдей го зaкачай, остaви го да ли¤же тaмън мy се е услaдило :P
30
В моята еволюция на видовете, тиквата е изключение !!!!
31
Явно няма представа за реалността! Живеят си в собствен свят! И това са управляващи! Голям срам и позор!
32
Как няма Мултака да целува за(ника на ункалния в тъпотата и наглостта получовек, нали получовека му върна 2.5 милиона от КТБ! Докато е жив ще го слави, но защо не погледне какво става в България? Защо сме най-бедни и умиращи, вече най-необразовани, най-пренебрегвани в ЕС, нсй-унижавани и пренебрегвани? Заради този ръб и този слуга Мултака, и още стотина лизачи на които подхвърля парчета от тортата.
33
До - 15 . Питаш какво означава ТУРИЛИ . Ей абдал - защо питаш нас , питай жена ти
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Умря циганката, де то ни фалеше - сега разчитаме само на т....ците ! Тяхното двуличие и лицемерие е безгранично, но "сладко" за някои "нарциси " !!! За тези хвалебствия те са готови на всичко - да лазят, да целуват ръка, да благославят - важното е да получават порцията погалаване по главата / може и от папата да е/, няма значение ! Празноглавото самочуствиие се захранва ежедневно само от ласкаенето на "величието" от балкански мащаб !!! Дано има господ !!
37
нецензорно нецензорно нецензорно нецензорно нецензорно нецензорно ......стига Блиц ......- защитавате само комунистическите тролчета
38
Чудя се, как ли диша резания турк, като си е заврял езика в Съевата дупка на Величието на мисълта? Как ли се храни или с езиче обира мармалада и си маже на филийка? Да загубиш достойнството си на стари години и да заприличаш на стар пе€Ал, умилкващ се около млад любовник е този изперкал чичка. Падение е същността му, както на него така и на Божеството му.
39
Лизане и само лизане. Отпечатъка на комунизма трудно се изтрива.
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Само един нагъл простак може да харесва друг нагъл простак. Които си приличат се привличат. Веждито с цялата си простащина и некадърност направи милиони, как няма да харесва милиардера?
42
А г-н Банов ше го запомнят май само с това че командирова с народни пари десетки свои хранени хора от Министерството на културата на разходка до Венеция за биеналето! Това е много срамно, да! Аман от такива служебни ковандировки!
43
До 15 jeff., а и до останалите...... Тролчета, много сте неграмотни и слабо културни, та да си разрешавате критика на когото и било! Българският език има много чужди думи, а и стари такива, които го правят изразителен и красив. Но, като чета писанията ви, ме блъска тоталната ви липса на достатъчно знание за родния език, неговите правопис, граматика, словоред. Да, не говорим за богатство на изразните средства. Простотия и примитивен коньовичарски изказ. И, най-лошото, пълна липса на любопитство и усъвършенстване. Като не знаете думи или нещо друго, ами прочетете! Рашидов, Борисов, а и всички, по които злословите са много по- грамотни от вас, въобще не може да има сравнение, камо ли, пък вие да им правите критика. Ето за думата -турям- Речник на "Нормалния" българския език---турям (български) ,значение: 1.Слагам, поставям. 2. Синоними- оставям, поставям, намествам, наслагвам, слагам, натурям, полагам, нареждам, разполагам, нагласявам, влагам, нагнездям, загнездям, слоя, наслоявам, натрупвам, бутвам, тиквам, мушвам, наблъсквам, настанявам, изправям 3. Производни думи----притурка, натурия
44
А Рашидов ще остане в историята като плужек, замогнал се благодарение на Мултигруп и ГЕРБ!
45
Мисля си, че ВЕЖДИЧКАТА ПАК Е ПИЯН. Само човек с промит от алкохола мозък може да говори тези глупости. А истината за БОКО ТИКВАТА всички я знаем, бедност, корупция, намаляване населението на БЪЛГАРИЯ под 7 милиона, липса на здравеопазване, глад с това ще остане в историята Борисофф.
46
МРЪСНА СВИНЯ
47
отговор на коментар
Алоооо ако наистина си УЧИТЕЛ защо децата са 89 % неграмотни - заради учители като теб ли ?Бойко е българин и говори български не като надутите пуяци намесващи английски думи в говора си.
48
Abe da ti eba maikata i na teb pederaz dolen, Golqm politik barzo ograbi naroda
49
ЧУДЯ СЕ , ТОЯ ТОЛКОВА ЛИ Е ПРОСТ , ИЛИ Е ПРОСТО ЛИЗАЧЧ?????
50
И единият прост и другият прост за това се обичат и подкрепят
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24699
архив

Блодинка си поръчва голяма пица, а сервитьорът я пита: - На четири или на осем да Ви я нарежа? - На две, много съм гладна.

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1510
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
АРГУМЕНТИ И ФАКТИ: Грубият секс е... комплимент за жената
x