МОЩНА СТИХИЯ: С 205 км/ч ураганът "Милтън" връхлетя Флорида (СНИМКИ/ВИДЕО)

ВИДЕО

МОЩНА СТИХИЯ: С 205 км/ч ураганът "Милтън" връхлетя Флорида (СНИМКИ/ВИДЕО)

39341
преди 5 часа
МОЩНА СТИХИЯ: С 205 км/ч ураганът Милтън връхлетя Флорида (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Със скорост 205 км/ч ураганът Милтън достигна Флорида. Стихията донесе със себе си мощни ветрове и опасно високи вълни.

препоръчано

Очаква се на места те да достигнат до 3 метра. Огромни райони в щата са застрашени от наводнения, предупреждава БНТ.

Милтън прекъсна електричество в много селища. По последни данни над 1,5 милиона потребители във Флорида са без електричество.

Около 125 домове са били разрушени още преди ураганът да достигне сушата. Милиони хора по протежението на ивица от над 480 километра по крайбрежието се евакуираха. Евакуацията обаче вече е прекратена.

На живот и смърт: Флорида в очакване на най-силната буря за повече от век
Хората, които са останали в опасните зони, са призовани да не напускат убежищата. Американският президент Джо Байдън заяви, че Милтън се очертава да бъде "ураганът на века".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК