"С Spire" обяви решението си да оттегли рекламата си от Олимпиадата заради подигравката с картината "Тайната вечеря"

Европа

"С Spire" обяви решението си да оттегли рекламата си от Олимпиадата заради подигравката с картината "Тайната вечеря"

31772
на 29.07.2024
С Spire обяви решението си да оттегли рекламата си от Олимпиадата заради подигравката с картината Тайната вечеря
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една от най-големите телекомуникационни компании в САЩ, C Spire, обяви решението си да оттегли рекламата си от Олимпиадата в Париж след трансджендър пародията на „Тайната вечеря“ по време на церемонията по откриването, заявявайки, че служителите й са шокирани от изпълнението.

препоръчано

"Бяхме шокирани от подигравките с Тайната вечеря по време на церемониите по откриването на Олимпийските игри в Париж. C Spire ще оттегли своята реклама от Олимпиадата" се казва в съобщение на компанията публикувано в социалната мрежа "Х".

We were shocked by the mockery of the Last Supper during the opening ceremonies of the Paris Olympics. C Spire will be pulling our advertising from the Olympics.

Организаторите на Олимпиадата в Париж излязоха с кратко извинение в неделя, след като бяха подложени на остри критики от религиозни групи и консервативни политици за включването на непристойна сцена в церемонията по откриването в петък вечер, която приличаше на „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи.

„Никога не е имало намерение да се покаже неуважение към религиозна група“, каза говорител на Париж 2024. „Ако хората са се обидили, ние, разбира се, наистина съжаляваме“ се казва в съобщението на органзиаторите. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК