Таверните в Гърция остават под ключ, няма да правят салати до Великден

Балкани

Таверните в Гърция остават под ключ, няма да правят салати до Великден

3642
на 08.04.2021
Таверните в Гърция остават под ключ, няма да правят салати до Великден
Автор:   ПИК

Основните училища и някои от гимназиите, които продължават с онлайн класове, няма да бъдат отворени преди Великден, заяви гръцкият министър на образованието Ники Керамеос.

препоръчано

Той обясни, че след решението учениците от гимназията на възраст от 16 до 18 години да се върнат в училище от понеделник, властите вървят стъпка по стъпка, процесът е динамичен и винаги се следват препоръките на епидемиолозите.

"Остават две седмици до великденската ваканция, онлайн класовете за останалите ученици продължават редовно", каза Керамеос.

Заведенията за хранене в Гърция, които са затворени от началото на ноември 2020 година, също няма да отворят преди Великден, предава БГНЕС.

Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис заяви в интервю, че неговата лична оценка и прогноза е, че кафенета, ресторанти и таверни ще се отварят след Великден и при първата фаза ще засегне само откритите части.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това