ТАЗИ НОЩ: Сметището в Цалапица отново горя

Региони

ТАЗИ НОЩ: Сметището в Цалапица отново горя

5418
преди 4 часа
ТАЗИ НОЩ: Сметището в Цалапица отново горя
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожар възникна в депото в Цалапица. На място тази нощ бяха няколко екипа на пожарната, които се опитваха да ограничат огъня.

препоръчано

На място бе кметът на Пловдив Костадин Димитров и зам.-кметът по екология на Община Пловдив Иван Стоянов.

Заради потенциалната опасност от задимяване в района на Пловдив и Стамболийски областният управител проф. Христина Янчева разговаря с директора на РИОСВ-Пловдив Ивайло Йотков и поиска инспекцията да започне спешно замерване на въздуха.

Областният управител препоръча превантивните мерки на РЗИ-Пловдив в такива случаи - затваряне на прозорците, а по-чувствителните хора, бременните, сърдечно болните и малките деца да останат в затворени пространства.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Доктор завъртя главата на Борисов! Лидерът на ГЕРБ му предложи да помогне за съставянето на нова сглобка (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ! Доктор завъртя главата на Борисов! Лидерът на ГЕРБ му предложи да помогне за съставянето на нова сглобка (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК