ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА: Асен Блатечки преборил коронавируса с чудодеен метод на Лидия Ковачева

ЧАС ПИК

ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА: Асен Блатечки преборил коронавируса с чудодеен метод на Лидия Ковачева

34867
на 14.01.2021
ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА: Асен Блатечки преборил коронавируса с чудодеен метод на Лидия Ковачева
Автор:   ПИК

В края на миналата година Асен Блатечки се барикадира в дома си, след като се зарази с коронавирус. За негов късмет сблъсъкът му с китайската чума бил сравнително лек, а за по-бързото му възстановяване съществена роля изиграл лечебният глад, на който акторът се подложил.

препоръчано

"Не беше кой знае какво. По-скоро ми беше досадно 8 дни затворен вкъщи. Аз много рядко боледувам. 1-2 пъти съм бил болен от грип и той ми минава за два-три дни. Щях да се излекувам и по-бързо, ако бях започнал веднага лечебния глад", обясни Блатечки в "Преди обед". 

Методът, за който Асен говори, му бил препоръчан от д-р Георги Гайдурков, който е ученик и последовател на Лидия Ковачева. Отново с лечебно хранене актьорът сваля килограми, когато се усети, че е прекалил с трапезите.

"Екстрата на лечебния глад е всъщност, че можещ да сваляш килограми. 15 дни се ядат предимно плодове, по един плод на ден. След което се прави захранване", добави Блатечки.

Става дума за един от най-невероятните и успешни методи за пречистване, излекуване, подмладяване на нашето тяло. С лечебния глад по метода на Лидия Ковачева не само се свалят качествено килограми, но и се лекува тялото, организмът се подмладява, а имунните и жизнени сили се възобновяват. 

Колкото и невероятно до звучи, на 22 март секссимволът на родното кино ще навърши 50 години. Асен няма проблем с възрастта си и се заканва, ако в края на третия месец от годината заведенията работят, да вдигне голям купон по случай юбилея си.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това