Тайфун отмени концерт на Бон Джоуви в Тайван

ЧАС ПИК

Тайфун отмени концерт на Бон Джоуви в Тайван

4905
на 28.09.2015
Тайфун отмени концерт на Бон Джоуви в Тайван
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Десетки полети бяха отменени на летищата в Тайван в понеделник с наближаването на мощния тихоокеански тайфун. Заради лошото време бе отложен и концерт на Джон Бон Джоуви. Поривите в центъра на тайфуна надвишават 200 км в час, предаде ТАСС.

препоръчано

В следобедните часове на понеделника бе прекъснато движението на високоскоростните влакове. Това създава сериозни неудобства за хиляди, които пътуват след тридневния китайския фестивал, посветен на средата на есента. Денят е неработен, но властите наредиха да останат затворени всички училища и офиси. В Тайпе заради тайфуна бе анулиран и един от двата планирани концерта на американската рок звезда Джон Бон Джоуви. Почитателите му се надяват времето във вторник да е по-добро. Според прогнозите на метеоролозите атмосферният вихър е формирал гигантска фуния в Тихия океан на 220 км източно от Тайван.

Очаква се след като се стовари върху острова през нощта, да достигне до югоизточния бряг на континенталната част на Китай. Преди това тайфунът "Дуджуан" предизвика нарушения на транспорта и около най-южните японски острови. В района на японския остров Сакишима бяха регистрирани вълни с височина до 12 метра.

Дуджуан е вече 21-ят тайфун, формирал се в Тихия океан през тази година. Засега няма информация за пострадали хора. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК