ТАКАВА ГАВРА с Христо Иванов парламентът не помни: Г-н Бойкикин, бащице на Конституцията, обяснете как вкарахте държавата в хаос (ВИДЕО)

Акценти

ТАКАВА ГАВРА с Христо Иванов парламентът не помни: Г-н Бойкикин, бащице на Конституцията, обяснете как вкарахте държавата в хаос (ВИДЕО)

475816
на 30.03.2024
ТАКАВА ГАВРА с Христо Иванов парламентът не помни: Г-н Бойкикин, бащице на Конституцията, обяснете как вкарахте държавата в хаос (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов взе на подбив съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов по време на дебатите за промени в Закона за Българската народна банка.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Припомняме, че промените бяха вкарани в последния момент, а депутатите удължиха работното си време до тяхното приемане. Преди това пък поправките бяха гледани спешно и в правна комисия. Новото изменение е свързано с възможността управителя или подуправителите на БНБ да запазят работнтие си места, ако приемат предложението на радев за служебен премиер.

Такива промени се предвиждат още и в Закона за Сметната палата и Закона за омбудсмана и са свързани с пропуск в конституционните промени.

Депутатите от "Възраждане" и ИТН обаче твърдят, че и тези поправки се правят в нарушение на Конституцията, вклчюително, че нарушение е и опитът да бъдат приети на първо и второ четене в рамките на един ден.

На трибуната излезе Йораднов, който потърси сметка от Христо Иванов за промените в Конституцията. Сценаристът на Слави е категоричен, че съпредседателя на ДБ е вкарал държавата в хаос с така направените конституционни промени.

Тошко Йорданов поиска Христо Иванов да излезе на трибуната и да обясни как този пропуск ще бъде изчистен.

"Г-н Ганев, не сте достатъчно твърд, за да изкарате майката или бащата на Конституцията Христо Иванов. Христо, другарю Иванов, г-н Бойкикин (Христо Иванов е от рода Бойкикев), бащице на Конституцията... Бойкикин, елате и обяснете какво направихте и как вкарахте държавата в хаос", призова сценаристът на Слави.

И помоли за помощ депутата от "Възраждане" Цончо Ганев. "Г-н Ганев, моля ви, изкарайте г-н Бойкикин по-директно, защото той е на първи ред баща на Конституцията, майка на Конституцията, леля на Конституцията, чинка на Конституцията, лелинчо на Конституцията и приятел на Конституцията. Да дойде и да отговори", завърши Йорданов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК