Талибаните поеха отговорност за единия от двата бомбени атентата в Кабул

СВЕТЪТ ДНЕС

Талибаните поеха отговорност за единия от двата бомбени атентата в Кабул

3469
на 04.01.2016
Талибаните поеха отговорност за единия от двата бомбени атентата в Кабул
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Талибаните поеха отговорност за единия от двата бомбени атентата в Кабул , извършени в района на международното летище в града в понеделник , съобщава CNN.
По думите на говорителя на талибаните Забиула Муждахид, атентатор- самоубиец е атакувал чужденци в Кабул.
„При атентата няма убити, но 28 души са ранени“, заяви представителят на министерството на здравеопазването на Афганистан , Исмаил Кавуси.
В понеделник сутринта друг атентатор е взривил зареден с експлозив автомобил в близост до главния вход на летището, като единствената жертва на терористичният акт е той самият.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК