Таралежков под въпрос за новия "Мастър Шеф"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Таралежков под въпрос за новия "Мастър Шеф"

19448
преди 4 часа
Таралежков под въпрос за новия Мастър Шеф
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Макар че новият тв сезон тепърва започва, в Би Ти Ви вече работят върху програмата си за догодина.

В нея е заложено да върнат на екран кулинарното шоу "Мастър Шеф". Сигурно място там вече имат шеф готвачът Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов. Най-младият член на журито от излъчения през миналата година сезон 8 - Александър Таралежков, обаче все още е под въпрос.

препоръчано

Проблемът с Таралежков е неговият постоянен адрес в Обединеното кралство. Топ готвачът, който очарова зрителите миналата есен, може да не успее да организира програмата си така, че да е в София за снимките на предстоящия сезон 9, писа "Уикенд".

Той ръководи собствен ресторант в артистичното градче Маргейт на брега на Северно море, който заема огромна част от времето му. За снимките на предишния сезон на шоуто младият готвач се разкъсваше между България и Англия, защото нямало на кого да повери ръководството на заведението си, създадено съвсем наскоро.

Било му изключително трудно да контролира своя бизнес, а от предаването на практика не получил никакви дивиденти освен хонорара, който не бил кой знае какъв.

За другите двама в журито рекламата по Би Ти Ви е била изключително полезна, но Таралежков работи в Англия, а там българска телевизия гледат единствено емигрантите от България, които рядко посещават ресторанта му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК