Тарикат с джип на КПП в Пловдив към полицаи: Може да ме хванете за...

Темида

Тарикат с джип на КПП в Пловдив към полицаи: Може да ме хванете за...

16395
на 04.12.2020
Тарикат с джип на КПП в Пловдив към полицаи: Може да ме хванете за...
Автор:   ПИК

Семейство от Пловдив е сътворило истински цирк на едно от КПП-тата в Пловдив през април. Между 16 и 17 часа на 24 април пловдивчанин се яхнал на джипа си заедно със съпругата му.

препоръчано

Стигнал до КПП-то на излизане от квартал "Коматево“. Колата му била първа, зад него се заформила колона. Служителите на МВР поискали от шофьора да напише декларация за причината, по която излиза от града. Той отказал и започнал луд скандал.

Гневният пловдивчанин дори не слязъл от джипа. Повтарял, че няма да напише декларация и започнал да сипе обиди към ченгетата на пункта. Те поискали да го задържат, но тогава жена му слязла и също вдигнала скандал, изпаднала в истерия. 

Усетил накъде отиват нещата, шофьорът настъпил газта, за да избяга. Преди да се оттегли извикал към полицаите "Може да ме хванете за...“ и им показал среден пръст, разказва за селската вечеринка "Марица".

Малко по-късно пловдивчанинът бил арестуван за 24 часа, впоследствие изправен пред съда. В сряда тази седмица защитникът му постигнал споразумение с прокуратурата и така е осъден на пробация за срок от половин година. 

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това