Тежка катастрофа до Пловдив, спряха движението по пътя за Първомай

Инциденти

Тежка катастрофа до Пловдив, спряха движението по пътя за Първомай

25860
на 15.07.2024
Тежка катастрофа до Пловдив, спряха движението по пътя за Първомай
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заради челен сблъсък се спира движението в участъка между Първомай и Поповица
Създадена е организация полицейски екипи да пренасочват трафика към други възможни маршрути

препоръчано

Около 13:10 ч. днес в ОДМВР-Пловдив е постъпила информация, че на изхода на Първомай в посока Поповица челно се ударили два автомобила. Натам веднага са насочени екипи на спешна медицинска помощ, полицията и пожарната със специализирана аварийно-спасителна техника.

По предварителни данни двама души са транспортирани в болница за прегледи. На местопроизшествието се организира оглед за изясняване на всички факти и обстоятелства около катастрофата.

До приключване на работата на разследващите движението в участъка е спряно.

Полицейски служители подпомагат трафика и насочват автомобилите по алтернативни маршрути: към АМ „Тракия“ се преминава през селата Милево и Плодовитово, а към Пловдив – през Асеновград.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК