Тежка катастрофа с 4 коли блокира Околовръстното шосе в София (СНИМКА/ВИДЕО)

ВИДЕО

Тежка катастрофа с 4 коли блокира Околовръстното шосе в София (СНИМКА/ВИДЕО)

23872
на 28.08.2023
Тежка катастрофа с 4 коли блокира Околовръстното шосе в София (СНИМКА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка катастрофа с 4 коли е станала на Околовръстния път в София в посока квартал "Младост". Това съобщиха очевидци на инцидента в групата "Катастрофи в София".

препоръчано

От видеото и снимките на катастрофата става ясно, че има екип на пожарната, който вероятно режи ламарини, за да извади затиснат човек в един от автомобилите.

Мястото на произшествието е стеснен участък на Околовръстното шосе, трафикът се регулира от екип на "Пътна полиция", става ясно от видеото, публикувано във Facebook.

Няма официална информация за пострадали или жертви.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК