Тежка политическа криза в Хърватия

Балкани

Тежка политическа криза в Хърватия

6887
на 26.05.2016
Тежка политическа криза в Хърватия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на Гражданското движение "Мост" и вицепремиер Божо Петров призова своя колега и коалиционен партньор в хърватското правителство Томислав Карамарко да се оттегли от поста си до 48 часа.

препоръчано

Лидерът на Хърватската демократична общност /ХДО/ Карамарко също е вицепремиер в кабинета на Тихомир Орешкович. Призивът на Петров за оттегляне на Томислав Карамарко е по повод обвиненията за участие в съмнителни и корупциони сделки на съпругата и на самия Карамарко с петролната компания ИНА. Според местния телевизионен канал РТЛ Карамарко е приел "този призив с насмешка".

Според РТЛ депутатите от Мост няма да подкрепят Карамарко в парламента. Дългогодишният висш ръководител в ХДО Владимир Шекс, който е и бивш председател на Сабора (парламента), определи положението и политическата ситуация в страната като много сложна. Според него случващото се не е добре за страната. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК