ТЕЖКИ ДУМИ! Набор на Доган след среща с "доганджиите": Толкова ни спасяваха, че синът и щерката избягаха зад граница

Епицентър

ТЕЖКИ ДУМИ! Набор на Доган след среща с "доганджиите": Толкова ни спасяваха, че синът и щерката избягаха зад граница

165494
преди 5 часа
ТЕЖКИ ДУМИ! Набор на Доган след среща с доганджиите: Толкова ни спасяваха, че синът и щерката избягаха зад граница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Толкова ни спасяваха, че синът и щерката избягаха зад граница. Тези тежки думи казва възрастен мъж от неназовано кърджалийско село след предизборна среща с хората на Доган от земеделската коалиция.

препоръчано

“Гледам ги, събрали се. Лъснати, добре гледани - шкембета, бузи, със скъпите костюми, в обувките им можеш да се огледаш. Зяпам и мойте, едни стари. Синът ми ги подари преди няколко години. Някакви негови, дето не ще да ги носи. Викам си - богаташите дойдоха при бедните“, започва разказът на мъжа, цитиран и предаден от сайта "24Родопи“.

Думите са на 73-годишен мъж, който нарича Доган “набора“. Впечатленията му са след предизборна среща на земеделците на Доган в Родопите. Нарича ги още "доганджиите".

“Излиза един и като почна за Възродителния процес. Едно и също. Само дето рече, че заради това се събрали през 1990-та година да направят ДПС. Амче тоя тогава е бил ученик, ко ДПС е правил? След това другият се качи, пък кат` зареди как трябвало да ни се спасява демокрацията, държавата…“, продължава възмутеният човек.

То от толкова спасители досега да бяхме цъфнали, та вързали! От т`ва спасение синът ми избяга от страната. Дъщерята и тя. Внуците с тях. Пък за мен остана да ходя с харизаните стари обуща и да слушам за Възродителния процес, дето аз мога да им го преразкажа като свидетел, не тези лапетии да ми говорят…“, завършва той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК