Тежко бреме отпадна от плещите на Благо Георгиев - Златка се примири с...

ЧАС ПИК

Тежко бреме отпадна от плещите на Благо Георгиев - Златка се примири с...

33047
на 19.04.2021
Тежко бреме отпадна от плещите на Благо Георгиев - Златка се примири с...
Автор:   ПИК

Русата амбиция Златка Райкова най-накрая се е отказала да вдига сватба с половинката си. Футболистът Благой Георгиев си е отдъхнал от мераците й за Менделсон, за който плеймейтката го натиска откакто са заедно.

препоръчано

Близки до двойката са категорични, че самия Благо се е уморил от това да сключва бракове и след два-три месеца да се развежда.

Даже приемал тази стъпка като поличба, която водела до края на всяка връзка, която е имал преди.

Самата Златка се издаде, че е приключила с желанията си да се види в булчинска рокля. На въпроса от фен в социалната мрежа: "Организирате ли сватбата вече, нали сте сгодени?", плеймейтката отсече категорично: "Приеми, че сме женени!".

Думите й обаче не могат да се тълкуват като, че сватба вече е имало, а по-скоро като отказа й да има такъв ден в живота й.

Очевидно пазарджлийката се е отказала да врънка любимия да я води към олтара. А и наскоро в "Преди обед" по Би Ти Ви тя призна, че двамата не са сключвали брак и по този начин опроверга всички спекулации на тази тема. За нея подписът в гражданското не бил от изключителна важност, затова не умирала от желание да се види в бяла рокля, пише "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това