ТЕЖЪК ДЕРТ: Мария на свирепа борба с килограмите - чалга дивата се тъпче с дюнери и бургери в карантината (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ТЕЖЪК ДЕРТ: Мария на свирепа борба с килограмите - чалга дивата се тъпче с дюнери и бургери в карантината (СНИМКИ)

37570
на 04.04.2020
ТЕЖЪК ДЕРТ: Мария на свирепа борба с килограмите - чалга дивата се тъпче с дюнери и бургери в карантината (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Свирепа борба с килограмите води фолк певицата Мария. Изпълнителката е в доброволна изолация у дома и не спира да си угажда. Заради коронавируса пайнерката от седмици не е излизала навън. И макар да признава, че й е трудно, тя е категорична, че ще стои затворена, за да пази себе си и близките си.

препоръчано

Мария се възползва от свободното си време, за да похапва. Тя не готви, а предпочита да си поръчва готови храни до входната врата. И с охота нагъва дюнери и бургери, които се лепят по изваяното й тяло. 

"Когато става въпрос за храна, съм много дисциплинирана. Спазвам диета и не си позволявам да се отпускам дори по празници. Но сега положението е различно и си търсим поводи да се усмихваме. Дори храната ни усмихва", споделя Мария.

свързани новини

Певицата добавя, че хората трябва да спрат да се чумерят и да залагат повече на усмивките дори и в тези по-трудни времена. Мария е фен на фитнеса и спортуването, но вкъщи е и по-сложно да поддържа форма. Въпреки това тя не се отпуска и тренира, но проблемът й идва от мотивацията, пише ежедневник.

Като повечето хора Мария се отпуска да си полежи повече в леглото, отколкото да прави задължителните упражнения всеки ден. "Всеки ден си похапвам, но е много контролирано при мен, защото много тренирам. Много храни ме изкушават, но аз месо не обичам. Понякога едва се въздържам", споделя фолк изпълнителката.

С едно нещо обаче не прави компромис - онлайн обучението на дъщеря си. Преди извънредното положение тя ставаше всяка сутрин, независимо дали е имала участие до малките часове на нощта, за да я води на училище. Сега стриктно следи дали Марая е старателна в уроците и следва инструкциите на преподавателите.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това